HD meercamera regieset (MS-3)

Prijzen:
Dagprijs: Op aanvraag

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Downloads
Specsheet

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met meercamera registraties hebben wij een HD regieset ontwikkeld die voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan kwaliteit, inzetbaarheid, mobiliteit en betaalbaarheid.

Kwaliteit
We weten als geen ander dat een project mede staat of valt met de apparatuur die gebruikt wordt. Hier willen we geen concessies in doen. De regieset is daarom volledig HD en opgebouwd uit apparatuur van bekende A-merken.

Inzetbaarheid
De regieset kan ingezet worden bij allerhande projecten zoals congressen, seminars, webcasts en festivals. De set is zodanig gebouwd dat de totale beeldvertraging minimaal is; wel zo handig als de beelden live geprojecteerd worden.
Daarnaast hebben we standaard diverse scalers en converters ingebouwd in de set om praktisch alle gewenste signalen te kunnen leveren en ontvangen.

Mobiliteit
We hebben bewust gekozen voor een mobiele set die overal te plaatsen is.
De set wordt vervoerd in slechts twee flightcases. Deze kisten passen door alle standaard deuropeningen en kunnen in praktisch elke lift vervoerd worden.

Betaalbaarheid
Door een slimme keuze van componenten hebben we een goed werkend systeem gemaakt, dat naast veelzijdig en kwalitatief hoogstaand, ook nog erg betaalbaar is!

 

De set wordt altijd werkend door ons afgeleverd op de plek van het evenement en we assisteren met het opbouwen. Voor u een zorg minder!

U kunt ervoor kiezen uw eigen mensen in te zetten voor de bediening van de apparatuur. Desgewenst kunt u bij ons ook ervaren cameramensen, schakeltechnici en/of regisseurs inhuren.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor uw project de mogelijkheden zijn!

Beknopte beschrijving:
– 3x Sony HSC-100R camera’s – HD / Triax
– 3x Sony OLED studio viewer HDVF-EL75 / 1x HDVF-20A ENG viewer
– 3x Vinten 100 of 250 statieven
– FOR-A HVS-300HS switcher – 8 SD/HD inputs, 3x aux, 1ME
– Afkijk regie via 1x 27″ Eizo scherm
– Afkijk shading via JVC 24″ referentie monitor
– 20×20 matrix
– AJA KiPro VTR

Uitgebreide specs: Download (PDF)