Meercamera registratie

Bij een meercamera registratie of multicam leggen we een evenement vast met meerdere camera’s vanuit diverse perspectieven. De beelden van deze camera’s komen samen in de regieset waar de regisseur tussen de beelden schakelt. De beelden kunnen worden opgenomen voor latere bewerking of direct worden uitgezonden door middel van bijvoorbeeld een webcast. Wat wij daarnaast ook veel doen is het direct weergeven van de beelden op grote schermen in de zaal of bijvoorbeeld in een subzaal.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen en faciliteren van meercamera registraties bij concerten, evenementen, seminars en congressen. Onze apparatuur is zodanig samengesteld dat wij een korte opbouwtijd hebben en alles compact op kunnen stellen.
Wij zijn zelf in het bezig met meerdere regiesets zodat wij u altijd datgene kunnen bieden dat aansluit bij uw wensen. Bij ons staat kwaliteit voorop; voor zowel apparatuur als personeel!

Kijk ook eens naar een overzicht van onze afgeronde projecten.

Heeft u zelf de kennis en de mensen? Wij verhuren onze regieset  en bouwen hem voor u op, u kunt dan uw eigen mensen inzetten voor de bediening.