Webcast

Webcast of live stream is een live video uitzending op internet. Dit kan met één of meerdere camera’s gebeuren. Op deze manier maken we het mogelijk om een evenement te volgen waar men maar wil; ook op mobiele apparaten zoals iphone’s en ipad’s.

Voor het streamen gebruiken we encoders waar het video signaal digitaal wordt ingevoerd. Deze encoder wordt verbonden met het internet, encodeert  het videosignaal en stuurt deze door naar een server die voor de verdere distributie zorgt.
Ruime tijd voordat de webcast plaats gaat vinden leveren wij een embed code die u eenvoudig op uw website kunt plaatsen.

De webcast kunnen wij ook lokaal opnemen in hoge kwaliteit zodat u hier achteraf over kunt beschikken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij achteraf een montage hierop doen of bijvoorbeeld een impressie video maken.

Indien gewenst kunnen we u na afloop van de webcast uitgebreide statistische gegevens geven over de bezoekers aantallen, hoelang ze hebben gekeken en wat een geografische locatie was.

Wij hebben webcasts uitgevoerd voor onder andere Ministerie buitenlandse zaken, ASN bank en Veeam. Daarnaast hebben wij als technische verantwoordelijke meegewerkt aan webcasts voor een groot aantal organisaties.

Een webcast is al mogelijk vanaf 800,00 exclusief btw.
Vraag naar de mogelijkheden en we maken graag een offerte op maat!